L’aniversari és un dels moments més importants en la vida dels més menuts! Nosaltres ho sabem i procurem que sigui un dia inoblidable per a ells!  Per a poder adaptar millor la Gran Festa als gustos de cadascú, tenim varies propostes:

kr

Festa del Circ:
Atenció perquè els pallassos més bojos del circ ja són aquí!!
Consisteix en un petit espectacle de malabars seguit d’un taller de fabricació d’elements de malabars! També hi ha jocs amb el Paracaigudes Gegant de colors, Pinta cares i Globoflexia!

Festa Màgica:IMG_6201
Vigileu amb els mags, no us converteixin en Granotes!!
Es tracta principalment d’un espectacle de màgia, dirigit per un mag divertit i juganer, el qual fa participar a la canalla posant especial atenció a qui celebri l’aniversari! A part, farà ballar i jugar als infants tot envoltats d’un ambient màgic i trapella.

Festa Pirata: SAM_2349
Prepareu-vos per que el Pirata més perillós del Mediterrani torna a ser aquí! Amb una història trepidant del seu últim viatge en vaixell!
Principalment es tracta de seguir una història que ens explicarà el Pirata tot fent jocs i balls ambientats! També ens pintarem la cara i al final hi haurà un globo en forma d’espasa Pirata de regal per tots!

 Festa Oberta: 
És una festa on hi ha una mica de tot! Balls moderns, dinàmiques mogudes amb música, pinta cares i globoflexia!! Dirigit per un pallasso/pirata/personatge còmic…. Estem oberts a propostes vostres també! I si les podem dur a terme dins de les nostres possibilitats endavant!
1434552162785
*En cada festa també podem dinamitzar la sortida del pastís i/o gestionar l’obertura dels regals!
 

Si vols saber més sobre la nostra DISPONIBILITAT i el PRESSUPOST, contacta amb nosaltres !!!