Festes Escoles:

El que us proposem, es una festa participativa, la qual comenci amb un show de Màgia o Malabars, fem participar el màxim possible els nens i nenes i després, seguir l’espectacle de una forma mes dinàmica, amb Jocs i Balls amb Coreografies per que ballin tant petits com grans.
La duració estimada es una hora i mitja, tot i que si teniu espai de temps, potser s’allargui una mica.
També podem fer de presentadors, si teniu preparat algun concurs, sorteig o activitat.

foto cartel

 

 

Festes Adults:

Les nostres festes per adults es caracteritzen per treure el nen/a que tota persona te a dins,  que de vegades costa que surti:

Nosaltres ho aconseguim

Tot fent servir jocs trapelles, dinàmiques d’inclusió, així com balls i jocs de “roll plaing” a mes de dinamitzar concursos. Sempre adapta-nos amb la temàtica o fil conductor que mes us escaigui.

Som una excel·lent elecció per moure i dinamitzar grans comiats de solter/es de manera diferent però molt divertida a l’hora que original.

 

 

Festes Barri/Poble

La gran  festa participativa, la qual pot començar amb un show de Màgia o Malabars, fem participar el màxim possible els nens i nenes i després, seguir l’espectacle de una forma mes dinàmica, amb Jocs i Balls amb Coreografies per que ballin tant petits com grans del barri o poble, tot divertint i cantant de manera uniforme per tal de gaudir tots per igual.

També podem fer de presentadors, si teniu preparat algún concurs, sorteig o activitat.